Tisdag 11:e oktober, kl 12-13

WEBBINAR: Fem tips för att lyckas med förändringsledningen

Utbildning

PERSONLIG COACHNING

Workshops

-"Vad exakt är det Clean Stream gör?"

Vi hjälper din verksamhet att möta nuvarande och framtidens utmaningar genom att skapa tydliga, smarta och användbara arbetsflöden som ger direkt nytta i din verksamhet. Det innebär att förbättra och förenkla för de anställda, samt att kunderna (vad ni än kallar dem) får mer och bättre service till mindre pengar och tid.

Så här får du ditt förbättringsarbete framgångsrik.

Känns det som att ni bara jobbar samtidigt, men aldrig tillsammans? Då är det säkert för att ni saknar gemensamma metoder och arbetssätt.

Baserat på tankar från LEAN Six Sigma har vi utvecklat ett förbättringsmetod särskilt anpassad för verkligheten för företag och organisationer i det svenska samhället.

Image

Heltäckande metod

Du får metoder för utveckling av processer, projektledning, för produktutveckling och där kvaliten på service ska säkerställas.

Ta ett steg i taget

Vi förstår oss på verkligheten och utsätter inte något för stora steg som inte blir av, eller för små där man inte ser utveckling direkt. Ni tar rätt steg i taget.

Anpassad för er verksamhet

Vi arbetar inte med generiska lösningar som fungerar för alla. Er verksamhet är unik och ni har unika utmaningar ni står inför. Vi analyserar och hjälper er att lösa dem.
Image
Håkan Olsson, Management rådgivare

Matts har skapat en utbildning som på ett pedagogiskt sätt förklarar hur man bygger upp en processarkitektur som hanterar de viktigaste drivkrafterna i en verksamhet, det vill säga ägarkrav, marknadskrav och kundkrav. Det skapar en logik som möjliggör att man, samtidigt som man bygger sina processer, också skapar en effektiv styrmodell. Den digitala utbildningen är ett fantastiskt uppslagsverk där du kan backa tillbaka i och dra nya slutsatser om din verksamhet.

Image
Marie Amid, Verksamhetsdesigner

Utbildningen är bra för att se flöden målas upp, hitta problemet och finna lösningen i processer. Den här utbildningen fick mig att se tydligheten i olika processmodeller som hjälpt mig se från start till slut. Med Matts prestigelöshet höll han en rak och tydlig kommunikation som var trevlig och bestämd. Det mervärde jag fick med mig var hur man förkortar ledtider och kunskap där man knyter ihop arbetsteam som både är internt och externt till en helhet.

Ta ditt nästa steg nu

Ladda ned rapport

Hur du skapar ordning i en offentlig verksamhet. En gratis rapport med Matts bästa tips gällande ordning och reda i verksamheten som han samlat på sig under sina 25 år i branschen.

Beställ en bok

Är du en person som gillar att läsa, så finns det böcker med metoder, anekdoter och exempel från andra verksamheter. Du kan använda böckerna som referensmaterial inom er förbättringsarbete.

Lyssna på podden

Vi har en podd där vi hjälper, motiverar och lyfter upp förändringsledare inom offentlig verksamhet. Sök på Från Kaos Till Klarhet på Spotify, eller där du normalt lyssnar på din favoritpodd.

AKTUELL ARBETSPLATSSTATISTIK FRÅN GALLUP

14%
Engagerade på jobbet

74%
Bryr sig inte

12%
Saboterar

* Gallup Global Workplace Report

"... SÅ HÄR KAN VI INTE HA DET!" 

- Matts Rehnström

Har du frågor?

Hör av dig så hjälper vi er med att skapa ordning och reda i verksamheten.
Med tydliga processer och roller är det lätt att göra rätt. Kontakta oss idag.
Klicka här för att skicka ett meddelande