Image

Succeed with your project,

trots att andra inte förstått utmaningen.
Download our lates report
Training

PERSONAL COACHNING

Workshops

Vi hjälper kommuner att möta nuvarande och framtidens utmaningar genom att
skapa tydliga, smarta och användbara arbetsflöden som ger direkt nytta i din verksamhet.
Det innebär att förbättra och förenkla för de anställda, samt att invånarna och kunder får mer och bättre service till mindre pengar och tid.

Så här får du ditt nästa kommunprojekt framgångsrik.

Känns det som att ni bara jobbar samtidigt, men aldrig tillsammans? Då är det säkert för att ni saknar gemensamma metoder och arbetssätt.

Baserat på tankar från LEAN Six Sigma har vi utvecklat ett förbättringsmetod särskilt anpassad för verkligheten i svenska kommuner och offentliga verksamheter.
Image

Heltäckande metod

Du får metoder för utveckling av processer, projektledning, för produktutveckling och där kvaliten på service ska säkerställas.

Ta ett steg i taget

Vi förstår oss på verkligheten och utsätter inte något för stora steg som inte blir av, eller för små där man inte ser utveckling direkt. Ni tar rätt steg i taget.

Anpassad för er verksamhet

Vi arbetar inte med generiska lösningar som fungerar för alla. Er verksamhet är unik och ni har unika utmaningar ni står inför. Vi analyserar och hjälper er att lösa dem.
Image
Håkan Olsson, Management rådgivare

Matts har skapat en utbildning som på ett pedagogiskt sätt förklarar hur man bygger upp en processarkitektur som hanterar de viktigaste drivkrafterna i en verksamhet, det vill säga ägarkrav, marknadskrav och kundkrav. Det skapar en logik som möjliggör att man, samtidigt som man bygger sina processer, också skapar en effektiv styrmodell. Den digitala utbildningen är ett fantastiskt uppslagsverk där du kan backa tillbaka i och dra nya slutsatser om din verksamhet.

Image
Marie Amid, Verksamhetsdesigner

Utbildningen är bra för att se flöden målas upp, hitta problemet och finna lösningen i processer. Den här utbildningen fick mig att se tydligheten i olika processmodeller som hjälpt mig se från start till slut. Med Matts prestigelöshet höll han en rak och tydlig kommunikation som var trevlig och bestämd. Det mervärde jag fick med mig var hur man förkortar ledtider och kunskap där man knyter ihop arbetsteam som både är internt och externt till en helhet.

Ta ditt nästa steg nu

Ladda ned rapport

Hur du skapar ordning i en offentlig verksamhet. En gratis rapport med Matts bästa tips gällande ordning och reda i verksamheten som han samlat på sig under sina 25 år i branschen.

Beställ bok

Är du en person som gillar att läsa, så finns det böcker med metoder, anekdoter och exempel från andra verksamheter. Du kan använda böckerna som referensmaterial inom er förbättringsarbete.

Listen to the podcast

We have a podcast where we motivate and uplift change leaders within municipal organizations. Search From Chaos To Clarity on Spotify, or where you find your favourite podcast.

CURRENT WORK PLACE STATISTICS FROM GALLUP

14%
Engaged at work

74%
Don't care

12%
Sabotage

* Gallup Global Workplace Report

"WE CAN'T HAVE IT LIKE THIS!" 

- Matts Rehnström

Any questions?

Get in touch and we will help you bring order into your business.
With clear processes and roles it is easy to get it right. Contact us today.
Click here to send a message