Image

Jobba med oss

Clean Stream AB söker praktikanter som vill arbeta med utredningsarbete

Är du intresserad av förbättringsarbeten inom offentliga verksamheter och vill jobba med utredning? Då är Clean Stream rätt praktikplats för dig!

Din praktikdag

Vi söker just nu två praktikanter eller x-jobbare som vill vara med och bidra till en utredning om hur svenska VA-verksamheter arbetar med organisations- och processrelaterade förbättringsarbeten. Detta innebär att du får möjlighet att vara med på intervjuer, bidra med datainsamling och delta i analysen. Praktiken kan anpassas för att ge en bra grund för eventuella framtida examensarbeten.

Clean Stream är ett privat bolag som hjälper kommuner och andra verksamheter med förbättringsarbeten. Vår specialitet ligger i att skapa tydliga, smarta och användbara arbetsflöden. Clean Stream håller även utbildningar i verksamhetsutveckling och projektledning.

Din bakgrund och kompetens

Vi söker dig som studerar statsvetenskap, företagsekonomi, offentlig förvaltning, civilingenjör med relevant inriktning, VA-ingenjör eller annan utbildning som vi bedömer är relevant. Det är vidare meriterande om du har kunskap eller erfarenhet från kommunal förvaltning, VA-verksamhet,  statistiska metoder eller intervjustudier. Som person är du analytisk, driven och tycker om att ta egna initiativ.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Praktisk information:

Praktikperioden omfattar 10–20 veckor med start under höstterminen 2024. Praktiken genomförs på heltid. Ingen ekonomisk ersättning utgår under praktiken om inget annat överenskommits. Som praktikant ska du vara försäkrad via ditt lärosäte eller Arbetsförmedlingen. Clean Stream arbetar “remote first”, varför distansarbete tillämpas. Resor kan förekomma.

Välkommen med din ansökan

Du ansöker till praktikplatsen genom att maila petter.andersson@cleanstream.se, med “PraktikansökanHT2024” i ämnesraden. I mailet bifogar du CV, personligt brev och betyg.

Sista ansökningsdagen är 2024-06-01. Intervjuer kommer att ske kontinuerligt under processens gång, och processen kan avbrytas tidigare om vi väljer att gå vidare med en sökande innan sista ansökningsdatum. Vid frågor, kontakta Petter Andersson, petter.andersson@cleanstream.se.

Kontaktinformation

Matts Rehnström
matts.rehnstrom@cleanstream.se
(+46) 70 528 5261

Address
Clean Stream AB
Sälgvägen 5
977 53 Luleå
SWEDEN