Beskrivning för "Change Agent"

Change Agent

Skriven av Matts Rehnström, Brian Tracy och andra världsledande experter.

“Ingenting är så förutsägbart som förändring.” Detta citat som kan tillskrivas Heraclitus, har nog funnit i flera former sedan tiden begynnelse. All av oss kommer att förändras med åldern, utan undantag. Varför ändras vi? Förändring är en universell överlevnadsinstinkt. Förändringar kommer både från faktorer utifrån som inifrån vilket tvingar oss att anpassa oss.  I ungdomen ser vi förändringar som en frisk fläkt. Med åldern kommer också en motvilja till förändringar. Att genom hela livet omfamna förändringar och se dem som möjligheter är något som tillhör de progressiva och entreprenöriella.

I den här boken har ”The Celebrity Experts®” förändrat både sig själva och de omkring sig. De kan beskrivas som förändringens agenter och delar med sig av de olika expertområdena till dig som läsare.

Oavsett hur svår en förändring är och vad som krävs, vet de att man inte lyckas med det man vill åstadkomma om man inte också är öppen för att förändras. Förändringsledare leder vägen genom en förändring och de trivs med att utvecklas i den miljö som ständigt kräver anpassning och förändring.

Om du vill få reda på deras beprövade metoder för att utvecklas, är den här boken ett naturligt steg att börja med.

Du kan undvika att bli skadad genom att anpassa dig: Om du faller i en lerig vattenpöl, kan du lika gärna kolla igenom fickorna efter fisk. ~ okänd