Beskrivning för "Hur du förhindrar att ditt genomförande skjuts upp (BV11)"

Hur du förhindrar att ditt genomförande skjuts upp (BV11)

Hur du kan förhindra att genomförandet av den förbättrade verksamheten skjuts upp, skjuts upp och skjuts upp.

Rädsla för att bli live

Ett vanligt problem som jag stöter på i de organisationer jag arbetar med är att vissa personer i företaget är rädda för att gå ut på nätet. De är mest bekväma i idéfasen, när de deltar i workshops för att komma på nästa stora idé eller innovation. Men det är i lanseringsfasen som gummit möter vägen och dessa innovatörer är inte bekväma med att hantera de möjliga utmaningar som kan uppstå.

De personer som inte är bekväma med att gå live kommer att insistera på att allt inte är klart. De vill vänta ytterligare en vecka, en månad eller något liknande.

Du behöver trycka på och uppmuntra

Det viktiga här är att du som affärsanalytiker har en aggressiv tidtabell. Det är viktigt att du inte låter deras rädsla bromsa upp utvecklingen av företagsförbättringarna. Om du samarbetar med en projektledare måste ni två visa upp en enad front och insistera på att företaget följer den tidtabell som ni ursprungligen fastställde. Det är bättre att ha en första version live än en perfekt version aldrig.

Du måste säga till dessa människor: ”Låt oss börja använda den första versionen, så kan du alltid ändra den. Ni kan alltid förbättra den ytterligare, men vi behöver den första versionen.”

Det är mitt tips för idag. Gå in och ha en aggressiv plan och prata med dem om den. Sedan måste du hålla dem i handen längs vägen så att de känner sig bekväma med att implementera den första versionen. Om du gillar den här videon, dela den och lämna en kommentar nedan. Och låt oss nu forma vår verksamhet så att den blir utmärkt.