Beskrivning för "Boktips: The Future of Management"

Boktips: The Future of Management

The Future of Management är en av mina absoluta favoriter. Boken är skriven av Gary Hamel som är välkänd inom ledarskap och organisationsutveckling.

Kanske en av anledningarna till att jag tycker om boken, att mycket av det som Gary Hamel beskriver ligger så nära mina egna tankar om hur en organisation borde vara uppbyggd för att ge ett bra värde till kunderna, samtidigt som det är roligt på jobbet och verksamheten är lönsam.

Det finns flera företag som Gary Hamel presenterar och går igenom, vilket har väckt mitt intresse för att granska dem ytterligare. Bland dessa finns Google, Wholefoods Market och Gore, samt några till. De av er som brukar lyssna på min föredrag eller utbildningar känner igen dessa i mitt material också.

Idéerna och tankarna som dessa företag har är fantastiskt stimulerande att läsa om och hur det verkligen lyckas att vara på topp hos kunderna, personalen och ägarna. De senare speciellt eftersom de hela tiden lyckas ekonomiskt.

Boken är uppdelad i fyra delar. Del ett beskriver varför det är viktigt att utveckla ledarskapet. Den andra delen beskriver hur denna utveckling ser ut när den appliceras. Del tre går igenom hur det kan se ut i framtiden och vissa företag idag gör för att nå dit. Boken avslutas med del fyra som förklarar mer om hur man gör för att nå framåt till den framtida bättre organisationen och ledarskapet.

Den här boken är ett måste för den som vill ta en titt in i det framtida ledarskapet.

Du hittar den på Amazon