Tisdag 11:e oktober, kl 12-13

WEBBINAR: Fem tips för att lyckas med förändringsledningen

I över 25 år har vi hjälpt en mängd olika verksamheter att leverera mer värde till deras kunder med mindre arbete

När du anlitar oss hjälper vi dig och din verksamhet att effektivisera och digitalisera era processer så att era kunder får en bättre upplevelse och bättre service.

Du behöver inte köpa några nya system eller jobba hårdare. Snarare tvärtom. Vi skapar nya sätt att arbeta vilket förenklar jobbet för dina medarbetare och gör dina kunder nöjdare utan att det kostar din verksamhet mer.

Kompetensutveckling

Kontakta oss och få reda på vilken av våra utbildningar skulle passar er just nu.

Kontakta oss

Anmäl dig till månadens webinar
17 maj, kl 12.00-13.00

"Verksamhetsutvecklarens bästa stöd - fem steg för att lyckas"

Varje månad kör vi ett kostnadsfritt webinar om hur man kan förbättra sin verksamhet. Anmäl dig genom att klicka på länken.

Image

Vad vi kan hjälpa er med

PROJektledning

Kompetensutveckling inom förbättringsarbete

Kartlägga processer

Projektledning

PROCESSER

Kompetensutveckling inom förbättringsarbete

Kartlägga processer

WORKSHOPS

Kartlägga processer

Projektledning

Kompetensutveckling inom förbättringsarbete och massa annan info för att komma åt två rader.

DIGITALISERING

Projektledning

Kompetensutveckling inom förbättringsarbete

Allt vi gör är skräddarsytt för er organisation

Kontakta oss idag för ett samtal om era specifika behov.
Klicka här för att boka in en kostnadsfri konsultation

Branscher som vi har lång erfarenhet inom

Vad vi INTE gör

Vi arbetar inte med kundanskaffning eller varumärkesbyggande. Därför tackar vi nej till uppdrag inom säljcoachning, branding eller marknadsföring. Vi jobbar heller inte med rekrytering av personal.

Så här gör du ditt förbättringsarbete framgångsrikt

Det finns ett problem på många företag som påverkar kvalitén mer än något annat. Och det är det här: Du och dina kollegor kommer in till jobbet och jobbar samtidigt. Men ni jobbar inte tillsammans. 

Det beror med största sannolikhet på att din verksamhet inte har tagit fram gemensamma metoder och arbetssätt. För att råda bot på detta behöver ni jobba på att ta fram olika metoder, processer och arbetssätt så att alla på verksamheten jobbar på samma sätt och mot samma mål. 

Vi på Clean Stream hjälper alla olika typer av verksamheter med att förenkla, förbättra och effektivisera allt som pågår inom verksamheten. Under de senaste 30 åren har vi utvecklat vår egen metod som heter Shaper of Business Excellence som skapar resultat som gör skillnad direkt i din verksamhet. Ni får effektiva metoder för processutveckling, projektledning, produktutveckling och säkring av servicekvalitet. Detta förbättrar och förenklar för dina anställda, samtidigt som verksamheten ger överlägsen service till era kunder.

Heltäckande metod

Du får metoder för hur du ska utveckla processer, leda projekten och utveckla produkterna där vi sätter kvalitén på servicen i första rummet.

Ta ett steg i taget

Vi förstår verkligheten som ni står inför och drar inte igång jätteprojekt som aldrig blir av eller för små projekt där du inte ser någon utveckling direkt. Ni tar istället ett steg i taget och rätt steg i samma tag.

Skräddarsytt för er

Vi arbetar inte med generiska lösningar som fungerar för alla. Er verksamhet är unik och ni har unika utmaningar ni står inför. Vi analyserar och hjälper er att skräddarsy lösningar.

Skulle vår metod fungera för er?

Ja, med all säkerhet. Hör av dig så hjälper vi er med att skapa ordning och reda i verksamheten.
Med tydliga processer och roller är det lätt att göra rätt. Kontakta oss idag.

Klicka här för att boka in en kostnadsfri konsultation
Image
Håkan Olsson, Management rådgivare

Matts har skapat en utbildning som på ett pedagogiskt sätt förklarar hur man bygger upp en processarkitektur som hanterar de viktigaste drivkrafterna i en verksamhet, det vill säga ägarkrav, marknadskrav och kundkrav. Det skapar en logik som möjliggör att man, samtidigt som man bygger sina processer, också skapar en effektiv styrmodell. Den digitala utbildningen är ett fantastiskt uppslagsverk där du kan backa tillbaka i och dra nya slutsatser om din verksamhet.

Image
Marie Amid, Verksamhetsdesigner

Utbildningen är bra för att se flöden målas upp, hitta problemet och finna lösningen i processer. Den här utbildningen fick mig att se tydligheten i olika processmodeller som hjälpt mig se från start till slut. Med Matts prestigelöshet höll han en rak och tydlig kommunikation som var trevlig och bestämd. Det mervärde jag fick med mig var hur man förkortar ledtider och kunskap där man knyter ihop arbetsteam som både är internt och externt till en helhet.